Vederlagsfri Fysioterapi

Sundhed og Velvære

Vederlagsfri fysioterapi gives efter lægehenvisning til personer med et svært fysisk handicap eller funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom, som er omfattet af Sundhedsstyrelsens diagnoseliste.

Beslutningen om du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi tages i samråd med din praktiserende læge eller speciallæge. Det kræves at du opfylder disse henvisningskriterier:

  • Du har et svært fysisk handicap: “En person, som kan klare sig selv indendørs i døgnets 24 timer uden hjælp eller hjælpemidler til den daglige personlige livsførelse, har ikke et svært fysisk handicap” (Vejledning for vederlagsfri fysioterapi/sundhedsstyrelsen 2008 s. 13)
  • Tilstanden er varig
  • Personen har en diagnose, som er omfattet af diagnoselisten (se bilag 2) (Vejledning for vederlagsfri fysioterapi/sundhedsstyrelsen 2008 s. 19-22).

Læs vejledning om vederlagsfri fysioterapi fra Sundhedsstyrelsen her(PDF fil)

 

Facebook

Så virker vores nøglesystem og vi kan igen lave chip nøgler. 🙂 ... Læs mereLæs mindre

Vi oplever desværre problemer med at oprette vores chip nøgler og kan ikke lave nye i denne weekend. Vi forventer at have problemet løst i løbet af mandag næste uge. God weekend. ... Læs mereLæs mindre

 

Comment on Facebook

Ok skal jeg så vente med at melde mig ind til til fitness til på mandag ??

Hej Gitte Du kan sagtens blive meldt ind så du kan komme ind i normale åbningstid, men vi kan ikke tilbyde dig en chip så du kan komme ind i den udvidede åbningstid.

Hvad tid kan man komme ind søndag når man ikke har chip nøgle?

Man burde bare få den chip udleveret ved indmeldelse.

Vis flere