Vederlagsfri Fysioterapi

Sundhed og Velvære

Vederlagsfri fysioterapi gives efter lægehenvisning til personer med et svært fysisk handicap eller funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom, som er omfattet af Sundhedsstyrelsens diagnoseliste.

Beslutningen om du er berettiget til vederlagsfri fysioterapi tages i samråd med din praktiserende læge eller speciallæge. Det kræves at du opfylder disse henvisningskriterier:

  • Du har et svært fysisk handicap: “En person, som kan klare sig selv indendørs i døgnets 24 timer uden hjælp eller hjælpemidler til den daglige personlige livsførelse, har ikke et svært fysisk handicap” (Vejledning for vederlagsfri fysioterapi/sundhedsstyrelsen 2008 s. 13)
  • Tilstanden er varig
  • Personen har en diagnose, som er omfattet af diagnoselisten (se bilag 2) (Vejledning for vederlagsfri fysioterapi/sundhedsstyrelsen 2008 s. 19-22).

Læs vejledning om vederlagsfri fysioterapi fra Sundhedsstyrelsen her(PDF fil)

 

Facebook

1 uge siden

Søndersø fysioterapi & fitness

Fantastisk workshop med Kristian Bradsted i lørdags. En rigtig god inspirerende blanding af teori og øvelser for alle. ... Læs mereLæs mindre

Fantastisk workshop med Kristian Bradsted i lørdags. En rigtig god inspirerende blanding af teori og øvelser for alle.Image attachment

Så skal der danses, spred gerne budskabet. ... Læs mereLæs mindre

Så skal der danses, spred gerne budskabet.

 

Comment on Facebook

Mette Neuhaus Højland & Jannie Ramsing 🙌💃🙌

Vis flere