Artrosehold (GLAD)

Sundhed og Velvære

Mandage & torsdage kl.12.30-13.30

Søndersø fysioterapi tilbyder nu holdtræning til folk, der har lette til store gener  pga. artrose.

Træningen følger GLA:D konceptet (Godt Liv med Artrose i Danmark) og er den nyeste evidensbaserede behandling til patienter med artrose I hofte og knæ. (GLA:D) er et dansk  evidensbaseret initiativ som følger de eksisterende anbefalinger for behandling.

Træning er den behandling, som har den bedste effekt for de fleste mennesker med lette til store gener pga. artrose. Der kan evt. suppleres med indlægssåler og evt. vægttab. Træning har vist sig at mindske smerte og lette aktiviteter i hverdagen hos personer med artrose. Op til 90% kan undgå operation efter at have påbegyndt træning.

Træningen i GLA:D har fokus på at belaste det påvirkede led mest hensigtsmæssigt og indeholder dagligdags funktioner såsom trappegang og rejse-sætte-sig øvelser. Derudover er der en del der retter sig mod resten af kroppen, da kontrol over kropsstammen også er en forudsætning for at have kontrol over knæ- og hofteled.

Træningen foregår hos en fysioterapeut der er uddannet i GLA:D konceptet og som har specielle kompetencer indenfor behandling af gener relateret til hofte, knæ og fod.

Først og fremmest er det vigtigt at sikre sig at diagnosen er artrose. Efter henvisning fra lægen, vil du blive undersøgt af en fysioterapeut, som vurderer om holdtræningen er det rigtige tilbud til dig.

Herefter anbefales minimum 6 ugers superviseret træning på hold. Efter endt forløb vil du igen blive testet, så både du og fysioterapeuten kan vurdere effekten.

Der ydes tilskud til holdet fra Regionen, således at prisen reduceres I forhold til normal fysioterapeutisk holdtakst.

Facebook

Så virker vores nøglesystem og vi kan igen lave chip nøgler. 🙂 ... Læs mereLæs mindre

Vi oplever desværre problemer med at oprette vores chip nøgler og kan ikke lave nye i denne weekend. Vi forventer at have problemet løst i løbet af mandag næste uge. God weekend. ... Læs mereLæs mindre

 

Comment on Facebook

Ok skal jeg så vente med at melde mig ind til til fitness til på mandag ??

Hej Gitte Du kan sagtens blive meldt ind så du kan komme ind i normale åbningstid, men vi kan ikke tilbyde dig en chip så du kan komme ind i den udvidede åbningstid.

Hvad tid kan man komme ind søndag når man ikke har chip nøgle?

Man burde bare få den chip udleveret ved indmeldelse.

Vis flere