Progredierende lidelse

Sundhed og Velvære

Holdet er for dig, der har en progredierende lidelse og som ønsker holdtræning, hvor fokus er på motion og socialt samvær.

En progredierende lidelse er defineret i den nedenstående og kan deles op følgende 3 hovedgrupper:

  1. Medfødte eller arvelige lidelser (f.eks. muskelsvind)
  2. Erhvervede neurologiske lidelser (f.eks. desimineret Sclerose)
  3. Inflamatoriske muskel- eller ledsygdomme. (f.eks. Leddegigt)

Holdtræningen er af en times varighed. Vi starter med fælles opvarmning, hvor vi har fokus på opvarmning af kroppens led og store muskelgrupper. Herefter er der individuel træning i konditions- og styrketræningsmaskinerne. Du vil få lagt et individuelt træningsprogram, og der vil være en fysioterapeut til stede under træningen, som vil være behjælpelig med indstilling af maskiner og svare på evt. spørgsmål.
Timen afsluttes med fælles udstrækning i gymnastiksalen.

For at deltage på holdet skal du bruge en henvisning på vederlagsfri fysioterapi fra din læge (se info om vederlagsfri fysioterapi på vores hjemmeside). Er du i tvivl, om du er berettiget til denne træning, spørg da din læge eller henvend dig gerne hos fysioterapeuterne, og vi vil være behjælpelige med at svare på dine spørgsmål.

 

Facebook

Så virker vores nøglesystem og vi kan igen lave chip nøgler. 🙂 ... Læs mereLæs mindre

Vi oplever desværre problemer med at oprette vores chip nøgler og kan ikke lave nye i denne weekend. Vi forventer at have problemet løst i løbet af mandag næste uge. God weekend. ... Læs mereLæs mindre

 

Comment on Facebook

Ok skal jeg så vente med at melde mig ind til til fitness til på mandag ??

Hej Gitte Du kan sagtens blive meldt ind så du kan komme ind i normale åbningstid, men vi kan ikke tilbyde dig en chip så du kan komme ind i den udvidede åbningstid.

Hvad tid kan man komme ind søndag når man ikke har chip nøgle?

Man burde bare få den chip udleveret ved indmeldelse.

Vis flere