Progredierende lidelse

Sundhed og Velvære

Holdet er for dig, der har en progredierende lidelse og som ønsker holdtræning, hvor fokus er på motion og socialt samvær.

En progredierende lidelse er defineret i den nedenstående og kan deles op følgende 3 hovedgrupper:

  1. Medfødte eller arvelige lidelser (f.eks. muskelsvind)
  2. Erhvervede neurologiske lidelser (f.eks. desimineret Sclerose)
  3. Inflamatoriske muskel- eller ledsygdomme. (f.eks. Leddegigt)

Holdtræningen er af en times varighed. Vi starter med fælles opvarmning, hvor vi har fokus på opvarmning af kroppens led og store muskelgrupper. Herefter er der individuel træning i konditions- og styrketræningsmaskinerne. Du vil få lagt et individuelt træningsprogram, og der vil være en fysioterapeut til stede under træningen, som vil være behjælpelig med indstilling af maskiner og svare på evt. spørgsmål.
Timen afsluttes med fælles udstrækning i gymnastiksalen.

For at deltage på holdet skal du bruge en henvisning på vederlagsfri fysioterapi fra din læge (se info om vederlagsfri fysioterapi på vores hjemmeside). Er du i tvivl, om du er berettiget til denne træning, spørg da din læge eller henvend dig gerne hos fysioterapeuterne, og vi vil være behjælpelige med at svare på dine spørgsmål.

 

Facebook

1 uge siden

Søndersø fysioterapi & fitness

Fantastisk workshop med Kristian Bradsted i lørdags. En rigtig god inspirerende blanding af teori og øvelser for alle. ... Læs mereLæs mindre

Fantastisk workshop med Kristian Bradsted i lørdags. En rigtig god inspirerende blanding af teori og øvelser for alle.Image attachment

Så skal der danses, spred gerne budskabet. ... Læs mereLæs mindre

Så skal der danses, spred gerne budskabet.

 

Comment on Facebook

Mette Neuhaus Højland & Jannie Ramsing 🙌💃🙌

Vis flere