Ryghold

Sundhed og Velvære

Rygholdet fokuserer på at træne ryggen, herunder lænde-, bryst og nakkeregion. Der fokuseres også på bevægelse og træning af andre dele af kroppen eks. skuldre, hofter og knæ.

Kropsbevidsthed er også et vigtigt element i træningen, hvor det at træne balance og kunne kontrollere kroppen i bevægelserne prioriteres højt. Træningen dyrkes både for at forebygge og afhjælpe belastningsskader.

Det er målet, at flere elementer af træningen vil kunne bruges i forbindelse med arbejdet eller sammen med andre motionsformer. Efter en periode på holdet vil mange kunne træne sig op til at fortsætte en aktiv livsstil på andre hold, deltage i forskellige sportsgrene eller træne i fitnesscenter.

Fordelene ved træningen er bl.a. at:

  1. Det styrker kroppen og hjælper dig til bedre at kunne klare fysiske belastninger hverdagen.
  2. Det er sjovt og motiverende at træne sammen med andre.
  3. Du lærer, hvordan du kan forebygge skader.

Hvordan?

Kontakt din egen læge og tal med denne om interessen for at starte op. Besluttes det at deltagelse på holdet er en god ide  sendes en henvisning til klinikken. Ring derefter : 64 71 30 01.

Inden du starter op på holdet får du en tid hos en fysioterapeut. Ikke alle problematikker er ens, og ofte kræves individuelle hensyn. Derfor skal du gennemgå en fysioterapeutisk undersøgelse for at vurdere om du vil få gavn af et træningsforløb på holdet og om der er noget som tilpasses til lige netop dig.

Stabilitetstræning

En del af træningen har fokus på ryggens stabilitet. Du lærer at kontrollere de dybereliggende stabiliserende muskler, så du bliver bedre til at holde kroppen i en mindre belastende stilling, når du bevæger dig.

Du skal huske på at:

  1. Træning tager tid.
  2. Møde op hver gang.
  3. Blive ved med at træne.
  4. Det er gennem egen indsats, der opnås resultater

Facebook

Så virker vores nøglesystem og vi kan igen lave chip nøgler. 🙂 ... Læs mereLæs mindre

Vi oplever desværre problemer med at oprette vores chip nøgler og kan ikke lave nye i denne weekend. Vi forventer at have problemet løst i løbet af mandag næste uge. God weekend. ... Læs mereLæs mindre

 

Comment on Facebook

Ok skal jeg så vente med at melde mig ind til til fitness til på mandag ??

Hej Gitte Du kan sagtens blive meldt ind så du kan komme ind i normale åbningstid, men vi kan ikke tilbyde dig en chip så du kan komme ind i den udvidede åbningstid.

Hvad tid kan man komme ind søndag når man ikke har chip nøgle?

Man burde bare få den chip udleveret ved indmeldelse.

Vis flere