Kettlebell Cross Traning

Sundhed og Velvære

På holdet gøres der brug af funktionelle og dynamiske styrkeøvelser bl.a. ved brug af kettlebells, medicinbolde, vægtskiver, egen kropsvægt og lignende. Øvelserne varieres og sættes sammen således at intensiteten er høj. Du vil komme til at træne kondition og styrke i samme træningspas, mens du vil blive udfordret med øvelser, som vil gøre dig stærkere, hurtigere, mere alsidig og mere udholdende.

Alle øvelser vil blive gennemgået grundigt inden du skal udføre dem, oftest som en del af opvarmningen.  Vi har fokus på korrekt udførelse af øvelserne og på at holde intensiteten høj – ikke på hvor tungt man kan løfte.

En time i Kettlebellcross-training vil oftest bestå af opvarmning, grundig gennemgang af øvelserne og en afsluttende workout med en række øvelser, som vil variere fra gang til gang.

Facebook

Så virker vores nøglesystem og vi kan igen lave chip nøgler. 🙂 ... Læs mereLæs mindre

Vi oplever desværre problemer med at oprette vores chip nøgler og kan ikke lave nye i denne weekend. Vi forventer at have problemet løst i løbet af mandag næste uge. God weekend. ... Læs mereLæs mindre

 

Comment on Facebook

Ok skal jeg så vente med at melde mig ind til til fitness til på mandag ??

Hej Gitte Du kan sagtens blive meldt ind så du kan komme ind i normale åbningstid, men vi kan ikke tilbyde dig en chip så du kan komme ind i den udvidede åbningstid.

Hvad tid kan man komme ind søndag når man ikke har chip nøgle?

Man burde bare få den chip udleveret ved indmeldelse.

Vis flere